06-10075884 info@verlangzaam.nl

verlang

——

zaam

Disclaimer

Algemeen

Verlangzaam (KvK 81506961) verleent hierbij toegang tot de website www.verlangzaam.nl  en publiceert hier teksten, video- en beeldmateriaal en andere zaken die door Verlangzaam en derden zijn aangeleverd.

Verlangzaam behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan bezoekers mededeling te hoeven doen.

Als je gebruik maakt van informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Alle prijzen op deze website zijn exclusief BTW.

Beperkte aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard Verlangzaam geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website. Alle informatie en in het bijzonder alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeer fouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend.
De resultaten van de diensten van Verlangzaam zullen van persoon tot persoon verschillen. In het algemeen krijg je van een training- of coachingtraject net zoveel resultaat als dat je er zelf in investeert. Het is jouw taak om doelen te stellen en mijn taak om jou te helpen deze te realiseren.

Medische Diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

 

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Verlangzaam informatie en/ of tekst van deze website te kopiëren, te verspreiden, te publiceren en/of te wijzigen. Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende deze materialen liggen bij Verlangzaam.

 

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@verlangzaam.nl